Mikrós, pudingos süti

Mikróban készült piskóta, mikróban készült csokoládé pudinggal töltve.


Hozzávalók:

Tészta:

  • 3 tojás
  • 1 kanál víz
  • 3 kanál olaj (sima étolaj)
  • 6 kanál cukornak megfelelő cukorpótló (négyszeres erősségűt használtam)
  • 5 kanál teljes kiőrlésű liszt
  • 1/2csomag sütőpor

Elkészítés:

 Csak összekevertem a hozzávalókat és egy mikrózható műanyagba ( ételhordó) tettem. Nincs kenés, sütőpapírozás!!

 700 watton 6 ( hat és nem több!!) percig sütöttem.

 Amint elkészült pár perc múlva már borítottam az edényből, hogy hűljön.

Krém:

1 csokoládé pudingot elkevertem fél liter tejjel, 4-5 evőkanálnak megfelelő cukorpótlóval. Az edényt a mikróba tettem 5 percre- Félidőben megkavartam. Ezzel a mikróban elkészített pudinggal töltöttem meg a lapokra vágott mikrós piskótát.